Wednesday, April 25, 2018

De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (FORA DE COL.LECCIO) pdf download (David Andrés Morera)


Descargar PDF Leer en línea



David Andrés és el cap de cuina de l’ABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin i considerat el millor xef jove del país durant tres anys consecutius. La seva història és un exemple de superació i constància i ens ensenya que no s’han de deixar escapar les oportunitats per arribar al més alt, sempre tocant de peus a terra.

A De l’alta cuina a casa hi trobareu seixanta receptes, ordenades per les temporades de l’any, que combinen productes de la terra amb la cuina d’avantguarda. Cuina fàcil, de temporada, per fer a casa. A més, el llibre inclou menús dels millors xefs: Andoni Luis Aduriz, Xavier Pellicer, Jordi Cruz, Joan Roca i Jean Louis Neichel, els seus grans mestres.

«En molt pocs anys ha aconseguit ser la mà dreta d’un altre dels grans, Jordi Cruz, inaugurar amb la família un restaurant a la seva Igualada natal, el Somiatruites, i guanyar-se el respecte i l’admiració del gremi i de la premsa gastronòmica. [...] Qui signa aquest llibre us ensenyarà a cuinar, però el seu mestratge és més elevat». Del pròleg d’Andoni Luis Aduriz, xef del restaurant Mugaritz
De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (FORA DE COL.LECCIO) novela
Descargar De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (FORA DE COL.LECCIO) pdf David Andrés Morera
Descargar De l'alta cuina a casa: Pròleg d'Andoni Luis Aduriz. Els menús del milloe xef jove del país (FORA DE COL.LECCIO) PDF and EPUB

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.